lördag 12 november 2011

Lördag morgon

Sitter just nu med morgonkaffet i soffan. Så skönt att helgen är här. Men tyvärr är jag dunderförkyld och har ont i huvudet så träffen med Johanna som har welshen Svante och Pernilla med Doris fick ställas in för min del.
Idag ska Mattias åka till byggmarknaden och köpa regel till tygtavlan. Det ska bli spännande och se om den kommer och passa. Bilder kommer senare när den är uppe.
För övrigt har veckan varit bra, förutom denna envisa förkylning.
I veckan har vi även haft möte om Gothia cup, vet faktiskt inte om det blir av. Svårt att åka iväg när tränarna inte är engagerade och verkigen vill. Synd tycker jag för stödet från föräldrarna är verkligen bra. Jaja vi får väl se.
I torsdags flög jag till Danmark. Den här gången var vår personalchef med mig. Så resan var betydligt trevligare då jag hade någon att prata med. Många givande diskussioner hade vi. Hon är verkligen en person som kan ge en energi!
För er som har velat kommentera mina inlägg så har det varit svårt vad jag förstår. Men tack vare en Linda som har en blogg som jag brukar läsa berättar för mig hur jag kan ändra inställningarna. Jag hoppas att det ska fungera bättre nu.
För er som har en welsh kan jag verkligen rekommendera hennes blogg. Linda och hennes Charlie har gett mig inspiration att prova på många saker med Smilla.http://lindajonssons.blogspot.com/
Ja, vi får väl se hur denna dag blir. Tyvärr blir det nog att tillbringa den inomhus för min del..

1 kommentar:

  1. Det var en bra Linda, vart inne o tittat här ofta utan att kunna säga hej. Smilla har ju blivit så duktig :)

    SvaraRadera