fredag 4 november 2011

Fredag

Idag skulle Maja skära bort sin vagel. Det gick inte alls bra,hon fick bedövning men när dem skulle skära bort den började hon kräkas. Den är fortfarande kvar så läkaren skickade en akutremiss till ögonspecialist som ska ta bort vageln. Hoppas nu att vi får en kallelse riktigt fort.
Idag kom soffan, det var milimeter passning ska jag säga!!! Känns stor och lyxig.
Elin har varit med Jonna i skolskogen och grillat korv och Maja har varit med Johanna hela dagen. Jag mötte upp Pernilla på sunlight och fick massage och relaxa. Jätte skönt. Efteråt mötte jag upp Mattias och barnen. Nu har vi bestämt oss för en grön matta. Åker och beställer den på EM i helgen.
Ikväll har jag beställt ett tyg från Marimekko som vi ska göra en tygtavla utav. Min bror har denna så jag hoppas han inte tar illa upp att vi köper en likadan. Men jag tror den kommer passa perfekt bakom soffan.
Denna blir det ovanför soffan.
Smilla och jag har oxå varit på långis i skogen idag, Jag höll i en pinne i några minuter och sen satte jag henne ned och sa åt henne att stanna. Gick sedan en 20 meter in i skogen och gömde pinnen i en stor rishög. Jag bad henne söka efter pinnen. Hon grejar detta galant och tycker att det är roligt. Det tar ett litet tag men hon tar alltid rätt pinne. Kul.
Imorgon ska Maja på Halloween fest och vi ska oxå på fest hos Peter och Anna Karin, vi får väl se vad vi klär ut oss till..... Maja kommer till Peter och Anna Karin efter sin fest. Ska bli trevligt att gå bort imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar