lördag 22 september 2012

Lördag

Veckorna går så sjukt fort.
I måndags var det rallylydnad. Riktigt kul! När jag och Smilla gick banan första gången gjorde hon det klockrent. Så häftig känsla när man har den kontakten som vi hade då.
När alla hade gått banan tänkte jag att jag skulle prova igen. Då gick det inte alls bra. Hon hade nosen i backen mer eller mindre hela tiden, eller så var det något annat som var intressant. Angelica filmade andra gången. Så synd att jag inte gjorde det första gången.
Men här har ni filmen...
Jag kan säga att hon kan så mycket bättre. Roligt är det när vi får till det.
Maja har helt gått in i att spela gitarr och sjunga. I veckan har hon spelat gitarr efter skolan och repat.
Den här veckan har jag fyllt år. När jag kom in med Smilla på morgonpromenaden vid 6.30 hade familjen tänt alla ljus i hela huset och dukat upp med lyx frukost. Bravo juice och goda flingor. Fina blommor fick jag.
Blev tårögd. Sånt uppskattar jag.
När jag skulle åka till jobbet så tog Maja fram jordgubbar och mineralvatten som jag skulle ta med mig till jobbet. Gull ungar!
lyx på jobbet!
I dag lördag var Mattias med Elin på madagaskar och jag fick några timmar för mig själv på stan. Jag shoppade loss! Nu har jag lite kläder igen. Mest svart... som vanligt.
När vi åkte in till stan fick Smilla mumsa på ett märgben.
Kvällens middag bestod av Jamie Olivers pasta med squash, bacon, champinjoner, grädde med vitlök och parmesan ost. Mums!
Ikväll blir det soffhäng och titta på fridlyst. Ett program som hela familjen gillar med Mattias Klum.

Trevlig lördag kväll!

1 kommentar: