söndag 28 oktober 2012

härligt höstväder!

Veckan har som sagt gått väldigt fort. Avslutade veckan med en tripp till Danmark. Jag och Camilla flög hem på fredagseftermiddagen. När jag såg planet vi skulle åka med hem fick jag stark ångest! Ett så litet proppeller plan. Ni som känner mig vet ju hur rädd jag är för att flyga. Men som sagt var, hem kom jag!
Majas klass anordnade disco på skolan. Vi skulle vara där kl 18. Jag hann inte hem tills dess så Mattias fick stå i kiosken.
Somnade till i soffan när jag kom hem under filten. Skönt!
Elin skulle på kalas i helgen men har fått feber så vi var tvungna att ställa in. Tråkigt, speciellt när det var bästa Jonnas kalas. Men inte mycket att göra åt det.
I morse när jag vaknade var det-8 grader!!! Det var vitt ute! inte utav snö men frost. Jag tog med mig kameran ut på morgon promenaden.
Smilla var förvånad att det var vitt ute..
På söndagar arrangerar Tun tipspromenad


Solen på väg upp, och det riktigt gnistrar ute

Klarblå himmel
Så himla vackert ute
Tänk att en kotte kan vara så rolig att leka med...

När vi kom hem åt vi frukost och sen ville Mattias gå en annan runda på sörmlandsleden. Så först gick jag och Smilla 4 km på morgonpromenaden sen blev det 9 km i kuperad terräng runt gälkhyttedammen. Om vi gick 9 km så måste Smilla gått minst det dubbla. Gud vad hon springer, upp och ned fram och tillbaka. Nu ligger hon bredvid mig och sover så gott.
Tog några bilder från promenaden runt Gälkhyttedammen.
När det gäller "fot" träningen så tränar vi lite varje gång vi går på promenad, vissa gånger går det super bra och andra mindre bra. Men det känns som om vi är på rätt väg. Nästa helg ska jag till Caroline och träna. Ska bli roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar