lördag 4 februari 2012

Välkommen sköna helg!

 Igår fredag slutade jag vid lunch. Kände att jag behövde vara ledig lite. Det var strålande sol så jag och Smilla tog en riktigt lång promenad i skogen.
Kameran fick följa med oxå.


Den här bilden är jag nöjd med!

Här är Smilla lik sin mamma Nynne, hon får oxå läppen att fastna!
Helt underbart att vara ute denna eftermiddag.
På kvällen var jag och Mattias på Bio och såg Hamilton. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Barnen och Smilla fick ha fredagsmys hos Mormor och Morfar. Jag och Mattias plockade upp dem efter bion.
En riktig skön fredag!
Idag lördag var Mattias och jag in till stan en sväng. Mattias klippte sig och jag gick i second hand affärena på öster. Hittade en svart skjorta till Maja från Zarah, hon blev helnöjd. Mamma lika så för den var som ny och kostade bara 40:-. Jag hittade även en stickad tröja som jag var helnöjd med. Det var dock ett märkesplagg så den fick jag betala 190:- för.
När vi kom hem så gick jag och Mattias en riktigt lång promenad över palstorp.
Tog med mig kameran idag oxå.
På andra sidan vägen vid Tuna finns det getter! Så härligt att ha nära till landet!

Bollen var med även idag. Här håller jag på att testar lite med vitbalansen på kameran

Smilla gräver efter bollen


Husse

Hoppar för att jag vill så gärna ha bollen...

Men sätter sig fint för att få den..

Vi kastade bollen över diket på en öppen åker så Smilla fick hoppa och rusa i snön

Husse och Smilla
Elin har varit hos Jonna hela dagen idag. Så när Doris kom till oss gick vi iväg och hämtade henne. Vi har nämligen en nattgäst idag. Pernilla och Niklas är på fest så Smillas syrra får sova över.
När vi kommer till Jonna så pratade jag lite med Åsa, Jonnas mamma som berättade att hennes andra dotter Ebba ska gå djurvårdsgymnasiet om 2 1/2 år. Då ska hon få en egen hund och kan ni tänka er vilken ras hon vill ha??? Jo en welsh! Smilla har visat vilken underbar ras/hund hon är. Jag sa att Mia ev skulle ta valpar på henne om några år så det vore ju helt fantastiskt om dem kunde köpa en valp från henne. Då skulle vi ju ha en valp nära från henne.
Ikväll kommer det bli melodifestivalen för hela slanten.

1 kommentar: