lördag 3 november 2012

Lördag

Både jag och Mattias känner oss lite hängiga. Mattias mår sådär, har ont i kroppen och hostar. Men vi får hoppas att det blir bättre.
I morse gick träningen strålande! Vi tränade på vår grusplan i skogen. Känns som polletten har trillat ned hos Smilla. Hon förstår vad fot innebär. Idag tog vi både vänster och högersväng och hon grejade det. Vi varvade med inkallning och lek.
Ikväll är det första kvällen Elin är feberfri på en vecka! skönt, nu borde det väl iallafall vända!!!
Jag och Smilla körde ett träningspass på eftermiddagen oxå. Den här gången testade vi lite rallylydnadsskyltar i fotgåendet. Vet inte vad det är just nu. Men vi är inne i en positiv trend. Jag provade läggande under gång - gick väldigt bra. Sitt och att jag ska gå runt henne ett helt varv och sen gå vidare i fot. Även det gick bra. Hoppas, hoppas att det kommer gå bra på träningen i morgon hos Caroline.
Det känns verkligen som vi har lyft oss ett steg. Tack vare att jag har kontakten med henne hela tiden vid fotgåendet. Hon har inte haft nosen i marken en endaste gång på träningarna... men det kommer hon definitivt ha hemma hos Caroline. Det är ju så många nya dofter där... Men men vi ska verkligen göra vårt bästa.
När vi gick hem från skogen på eftermiddagen möte jag Börje med Douglas (Golden). Det är Börje som är IK Tuns eldsjäl, han tar hand om lokalerna, gräsmattorna. Ja allt. Jag frågade om det fanns någon möjlighet för mig att tända lamporna på grusplanen i skogen. Börje sa att det kan jag visst göra och han beskrev hur jag skulle göra och vart strömbrytaren sitter.
Ibland är det bra att bo i ett litet samhälle där alla känner alla. Ja kanske inte att vi känner alla... men Svalsta är inte någon större ort.
Så nu kommer jag och Smilla kunna träna på kvällstid på vardagarna!!! så bra!


Smilla fick ett ben i kväll för att hon varit så duktig och för att det är lördag!
Maja har pärlat...tror att hon fick inspiration från Ida Klerck.

Pärlat sitt headset!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar